Gheorghe Piperea: de unde apar zilnic cca. 14.000 de pacienți forțați


“Chestie de logică

Autoritățile susțin că, din cele 24 de mii de teste pe zi care se fac în ultimele 2 săptămâni, cam 40% sunt la cererea persoanelor interesate.
Rezultă că restul de 60% dintre cei testați sunt supuși forțat unei proceduri medicale.

Pentru moment, ignorați Constituția, Convenția de la Oviedo și Legea drepturilor pacienților nr.46/2003, care impun consimțământul informat (doar nu o să disprețuiți îndemnul lui Șică Orban, nu?).

Gândiți-vă, în schimb: de unde apar zilnic cca 14.000 de pacienți forțați?
În spitale, aziluri de bătrâni și orfelinate nu mai sunt, cred, persoane netestate deja.
De aici concluzia că testele obligatorii se fac în instituții publice sau chiar în întreprinderi private.
Cel mai probabil, aceste teste forțate, ilegale, se fac sub amenințarea desfacerii contractului de muncă sau sub amenințarea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Nu e de mirare că producția la hectar sau pe cap de vită furajată crește ca Făt Frumos, șapte zile într-una singură, șapte ani într-unul singur.

PS Având în vedere că ne așteaptă o nouă stare de urgență, începând cu 1 august, îmi este din ce în ce mai clar că procesul de luni, 27 iulie 2020, de la Curtea de Apel București, în care am solicitat anularea hotărârii de guvern de instaurare a stării de alertă, devine, pe iră ce trece, lipsit de obiect. Noapte bună, oameni buni. O să ne trezim când o să ne trezim.” scrie azi avocatul Gheorghe Piperea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.