Draxlmaier sprijina Spitalul Judetean Satu Mare. Ce a donat unității medicale ?

În cadrul Spitalului Judetean de Urgența (SJU) Satu Mare a fost înființat un laborator de Biologie Moleculară RT – PCR care efectuează zilnic testările pentru depistarea SARS – COV-2. Compania Draxlmaier Satu Mare a donat 23 de kituri de extracție, necesare pentru aparatura specială de testare din cadrul laboratorului, asigurând și consumabilele aferente.

Kiturile primite ne oferă un suport important în testările zilnice pe care trebuie să le facem în spital. Cu ajutorul acestora pot fi efectuate 2.300 teste RT PCR. Doresc să mulțumesc companiei DRÄXLMAIER Satu Mare pentru această donație. Suntem recunoscători pentru contribuția adusă în limitarea infecției COVID-19”, spune Ioan Adrian Marc, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Sănătatea comunității, a colegilor și a familiilor este esențială. În aceste momente dificile cauzate de pandemie nevoia de protecție este accentuată. Este important să ne implicăm în prevenirea răspândirii noului Coronavirus. În acest sens este vitală testarea oamenilor care se internează pentru tratament în spital. Kiturile de extracție donate de companie vor ajuta în efectuarea acestor testări și sper că putem astfel să ajutăm ca toți cei internați să beneficieze de cel mai adecvat tratament”, a declarat Iuliu Cadar, Director General, DRÄXLMAIER Satu Mare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.