Infernul unei copile din judetul Satu Mare. Fetița, abuzata sexual de propriul tata

O fetița din Satu Mare a trecut, timp de noi ani, printr-un adevărat infern, fiind abuzata de propriul tata. Copila are în prezent 8 ani. Toată oroarea prin care a trecut a fost desenata de către copila, anchetatorii ajungand astfel sa cunoască tragedia fetei, scriu jurnalistii de la Libertatea.

Copila a rămas orfana de mama când avea doar 6 anisori. Ema, împreuna cu fratele ei, în vârsta de 10 ani, au rămas în grija tatălui. Asistenta medicală din comună trecea periodic pe la casa lor, sa vadă copiii. Însă, in decembrie anul trecut, femeia l-a găsit pe bărbat băut împreună cu fetiţa. Erau culcaţi amândoi pe jos și acoperiți cu o plapumă.

La data de 22 februarie 2020, tatăl s-a întos acasă băut, iar în jurul orei 19.00 a început să strige la copii, să meargă la culcare. Ema şi fratele ei au spus că vor să doarmă împreună şi s-au aşezat în acelaşi pat, dar tatăl a venit şi s-a întins lângă fetiţă. Bărbatul „şi-a băgat mână în pantalonii victimei și a început să o atingă pe aceasta în zona organelor genitale, precum și în zona sânilor”, scrie în rechizitoriu.

În urma examinarii medico-legale a reiesit că fetiţa a fost victima unei agresiuni sexuale. În raportul DGASPC se arata că evenimentele traumatizante pentru minoră au început după decesul mamei sale, iar abuzul sexual a durat timp de aproximativ 2 ani.

La 3 iunie, Judecătoria Satu Mare l-a condamnat pe bărbat la 2 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.