Cum s-a prezentat Klaus Iohannis în fata liderilor UE ? Ce spune deputatul Ioana Bran ?

Cu toate ca iese la rampa pentru a ne da indicatii cum să ne ferim de coronavirus, șeful statului, Klaus Iohannis a apartut alături de liderii UE, fără masca. „Un moment jenant, taxat deja de mii de români în mediul online! Pentru că oamenii au simțit că una ne spune nouă președintele, alta face el !”, spune deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran.

În fața bolii, ori ești precaut, ori ești prost!”, spunea cu mai bine de o luna în urma, șeful statului, Klaus Iohannis.

La mai bine de o lună de la aceste cuvinte și după ce a apărut la televizor zi de zi să ne dea indicații despre respectarea măsurilor de protecție anti-Covid19, Klaus Iohannis a apărut alături de liderii Uniunii Europene fără mască! Cei mai mulți șefi de stat au ales, deși era optional, să respecte această măsură și să transmită astfel un exemplu cetățenilor, numai el nu!

Un moment jenant, taxat deja de mii de români în mediul online! Pentru că oamenii au simțit că una ne spune nouă președintele, alta face el!

Asta în timp ce Guvernul se încurcă în cifre despre paturile ATI și numărul noilor cazuri, în timp ce miniștrii se contrazic între ei, spre confuzia noastră, a tuturor.

Ca să nu mai amintesc și de varianta inițială a legii carantinei, creată parcă de torționari!

Dublu discurs și lipsă de respect pentru români – asta ne arată Guvernul PNL și președintele Iohannis! Nu merităm așa ceva!”, spune deputatul social-democrat de satu Mare, Ioana Bran

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.