Continuă proiectul „Minutul de cultură” la Carei

Au fost schimbate fotografiile și poeziile din stațiile de autobuz din municipiul Carei, acțiune desfășurată în cadrul proiectului „Minutul de cultură”.

De asemenea, au fost montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul a patru stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.

Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Biserica Romano-Catolică „Sf. Iosif de Calasanz”, stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918, stația de lângă blocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu și stația situată vis-a-vis cu Policlinica.

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în luna august, când vor fi expuse alte fotografii și poezii.

Trecătorii care au un singur minut liber, pot citi câte o poezie scrisă de: Mircea Ivănescu, Rodica Elena Lupu,  Fényi István, József Attila, Claudia Malzahn, William Ernest Henley și viziona trei fotografii aparținând artistului fotograf careian Marius Georgescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.