Încep probele de selecție pentru soldați. Ce trebuie să știi

Începând de azi candidații înscriși la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Satu Mare, pentru posturile de soldat și gradat profesionist susțin probele de selecție la Batalionul 812 Infanterie ,,BISTRIȚA”.
🔵Pentru candidații planificați, care urmează să se prezinte în zilele următoare pentru susținerea probelor de selecție, vă reamintim următoarele:
🔴 Vă veți prezenta în ziua planificată conform comunicării recrutorului la ora 06.45, pe str. Avram Iancu, nr. 1, loc. Bistrița, Jud. Bistrița Năsăud.
🔴 La prezentarea în unitate veți avea asupra dumneavoastră următoarele:
✅actul de identitate, în original;
✅adeverința medicală necesară susținerii selecției (se vor trece sintagmele ,,clinic sănătos” și ,,nu se află în evidență/observație cu boli cronice, psihice sau neuropsihice”, iar la motivul eliberării adeverinței va fi consemnată sintagma ,,pentru susținerea de probe sportive”);
✅chestionarul de evaluare primit de la biroul informare-recrutare, listat, completat, datat și semnat;
✅ustensile de scris cu pastă/cerneală de culoare albastră;
echipament sportiv și încălțări sport adecvate;
✅1-2 prosoape curate;
✅cel puțin 4 măști de protecție;
✅cel puțin 2 perechi de mănuși;
✅dezinfectant pentru mâini;
✅apă potabilă îmbuteliată.
‼️ După anunțarea rezultatelor vă rugăm să transmiteți telefonic rezultatul obținut recrutorului în vederea stabilirii detaliilor privind modul de desfășurare a examinării medicale specifice. Fiecare candidat ,,Admis” la selecție se va programa pentru efectuarea examinării medicale la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, astfel:
🔶ON-LINE (de bază) pe platforma de programări a spitalului la adresa smucluj.ro/programari.php-ANGAJARE SGP—FIȘE ANGAJARE;
🔶TELEFONIC (de rezervă) la nr. de telefon: 0372062588.
📌 Baremul medical, privind efectuarea examenului medical pentru admiterea în unitățile/instituțiile de învățământ militar, precum și pentru ocuparea funcțiilor de soldat/gradat profesionist, poate fi consultat aici: https://bit.ly/2YLbmMq Veți găsi și tabelele cu indicii antropometrici pentru selecționarea medicală a candidaților (femei și bărbați), respectiv limitele de înălțime și variațiile de greutate admise, corelate cu înălțimea candidaților.
ATENȚIE ❗️ Nu vă prezentați la selecție dacă aveți temperatura peste 37,3°C sau dacă în istoricul medical și de călătorie aveți suspiciuni de infectare cu COVID-19. Veți putea fi replanificați de către recrutor la o dată de selecție ulterioră în baza adeverințelor medicale prezentate după însănătoșire.
📌 Pentru orice problemă apărută pe durata procesului de recrutare și selecție, personalul recrutor vă stă la dispoziție și poate fi contactat pe timpul programului de lucru cu publicul, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30 la Biroul informare-recrutare, la numerele de telefon 0261/717123 sau 0261/716513 sau prin email la adresele recrutare_satumare@mapn.ro, cmjsatumare@yahoo.com sau 02549@mapn.ro
Vă urăm succes!

sursa: CMJ Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.