Fără jenă: s-au urcat la volan după consumul de alcool

La data de 03.07.2020, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, au indentificat în trafic pe DJ 109I, în localitatea Orașu Nou, un bărbat de 52 de ani, din localitatea  Racșa conducând un autoturism deși consumase băuturi alcoolice.

 

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

❖  

 

Ieri, 05.07.2020, în jurul orei 24.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au depistat pe strada Avântului din Livada un bărbat, de 64 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.