Droguri de mare risc descoperite la Vetiș și Oar (FOTO)

La data de, 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Satu Mare, au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza  localităților Vetiș și Oar,  vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de  risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

 

Gruparea comercializa drogurile pe raza municipiului Satu Mare.

 

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate: o plantă de cannabis cu înălțimea de 80 cm,  190 de pliculețe tip zip lock conținând substanță vegetală galben verzui (psiho-active), un recipient conținând aproximativ 200 grame substanțe verde oliv măcinată, 3 recipiente din material plastic conținând un lichid cu miros înțepător.

 

De asemenea, au fost indisponibilizate un grinder, o râșniță, conținând urme de substanță verzuie, o bâtă de baseball și un pistol tip airsoft .

 

Față de un bărbat, de 47 de ani, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, a emis un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind dat în urmărire națională.

 

În activități au fost angrenați polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.