Un deținut din Satu Mare a evadat


Vă informăm că, sâmbătă, 27.06.2020
, în jurul orei 11:30,s-a constatat că deţinutul VARGA MARIUS, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare(GAZ penitenciar). Facem precizarea că acesta era clasificat în regim semi-deschis.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsurispecifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibileledirecţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta: tricou roșu, blugi albaștri, teniși.

Pentru orice  informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sauPenitenciarul Satu Mare – la numărul de telefon: 0261/715.488 sau 0261/715.489.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.