Militarul maratonist întâmpinat la Satu Mare de senatorul Gabriel Leș


Laurențiu Cobzaru, militarul maratonist care a pornit pe jos în 21 iunie de la Galați a ajuns, astăzi, la Satu Mare. Scopul maratonului a fost unul umanitar, mai exact, el a alergat 600 km pentru Ramona Țoapă, o polițistă în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu leucemie acută.

Conzaru a fost întâmpinat la Monumentul Ostașului Român din municipiul Satu Mare de către fostul ministru al Apărării, senatorul Gabriel Leș și de consilierii locali Adrian Micle și Ciprian Crăciun.

Cazul Ramona Țoapă

Țoapă Elena Ramona, o tânără polițistă de 20 de ani, la început de drum, abia ieșită de pe băncile Școlii de Poliție, a primit o veste cruntă. Fiind internată la Spitalul Universitar din București a fost diagnosticată cu leucemie acută, pentru care are nevoie urgentă de sânge din grupa B3 pozitiv, însă sunt acceptate și alte grupe de sânge. Cei care doresc să doneze sânge o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie specificând că doriți să donați pentru Țoapă Elena Ramona. De asemenea, pe lângă transfuzia de sânge va avea nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma. Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank:                           RO56RZBR0000060020615280

deschis pe numele Țoapă Elena Ramona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.