Filmul crimei de la Negrești. L-a înjunghiat de 25 de ori cu cuțitul


Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe Iângă Tribunalul Satu Mare este imputernicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe Iângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul B.D., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor faptă prev. şi ped. de art. 188 al. 1 C.pen., inculpat faţă de care s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, in data de 24.06.2020, ora 22,00 până la data de 25.06.2020, ora 22,00.

In referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: La data de 24 iunie 2020 , in jurul orelor 21:00, organele de poliţie au fost sesizate prin serviciul SNUAU 112, de numitul F. G. , cu privire la faptul că , pe strada Vasile Lucaciu din loc. Negreşti Oaş, jud. Satu Mare , pe spaţiul verde din faţa imobilului cu nr. 53, a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin ce prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului.

Din probele administrate până 1n prezent a rezultat că 1n data de 24 iunie 2020 , în intervalul orar 16:00- 21:00, in timp ce se afla la domiciliuI său din loc. Negreşti Oaş, str. Vasile Lucaciu, nr.53,jud. Satu Mare , cu intenţia directă de a ucide , i-a aplicat numitului F. I. lovituri repetate , in zone vitale ale corpului ,respectiv un număr de 25 de lovituri, din care trei penetrante ,la nivelul toracelui, abdomenului şi a regiunii cervicale ,cu un corp tăietor inţepător, posibil cuţit , cu consecinţa producerii decesului numitului F. I.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.