Dosar penal pentru că a fugit din carantină


Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 24.06.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. şi ped. de art. 352 alin.1 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel , în data de 23.06.2020 , în jurul orelor 01,00, numitul B.I., a fost identificat pe partea carosabilă a străzii A.I. Cuza din municipiul Carei, acesta părăsind zona de carantinare situată în incinta Taberelor şcolare din municipiul Satu Mare. Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei – Postul de poliţie Cămin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovătie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.