15 șoferi prinși gonind pe șoselele județului

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 24 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 24 iunie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 48 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 31 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

 

Dintre aceștia, 15 conducători auto cu vârste cuprinse între 29 și 61 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 123 km/h, față de aceștia fiind dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Totodată, în cazul a 9 șoferi cu vârste cuprinse între 34 și 51 de ani, polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 30 de zile, întrucât nu au acordat prioritate de trecere pietonilor aflați în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.