Nicolae Dumuța a câștigat procesul cu ANSVSA și revine pe post

Directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare Satu Mare a obținut astăzi 23 Iunie  în instanța suspendarea ordinului președintelui Autorității Naționale Sanitar Veterinare prin care era detașat 6 luni la DSVSA Neamț din data de 25 mai.

“Admite cererea formulată de reclamantul Dumuţa Nicoale, în contradictoriu cu pârâta Autoriatatea Naţională Sanitară Veterinară şi Pentru siguranţa Alimentelor.Dispune suspendarea executării Ordinului nr.602 din 25.05.2020, emis de pârâtă, până la pronunţarea instanţei de fond.Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 1805 lei, cheltuieli de judecată.Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Satu Mare.Pronunţată în şedinţa publică din 23.06.2020.” – este soluția dată de Tribunalul Satu Mare.

Desi poate fi atacată cu recurs hotărârea este executorie de drept.

2 Comentarii la "Nicolae Dumuța a câștigat procesul cu ANSVSA și revine pe post"

  1. pesta   24 iunie 2020 at 7:23 pm

    Este omul care impruna cu cumnatelul au facut praf si pulbere sectorul animalier din judet.Lasa-ne ,si carate locul tau nu este printre oameni. RUSINE sa revine pe post Justitie???..sau??

    Răspunde
  2. Anonim   27 iunie 2020 at 8:23 am

    Dacă vorbește un neștiutor îl înțeleg,dar de ce nu cereți opinia unui coleg de breasla?Sunt deacord că avem nevoie de impulsuri noi de generații,dar fraților uitam anișorii aia de experiență în spate,nu doar culoarea politică.

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.