Gabriel Leș: România între creștinism sau sexo-marxism!


Senatorul sătmărean Gabriel Leș Răspunde acuzațiilor lansate de profesoara Liliana Popescu legate de existența în cadrul Parlamentului României a grupului ecumenic de rugăciune, grup care există în parlamentele multor țări democratice din lume. Totodată acesta atrage atenția  asupra atacurilor violente la care instituții fundamentale ale statului român (biserică, școală, parlament) sunt supuse în ultima perioadă.

“România între creștinism sau sexo-marxism!

Asistăm în ultimii ani la un adevărat asalt al neo-marxismului asupra instituțiilor și valorilor fundamentale ale societății. A început cu biserica, a continuat cu familia, iar acum a venit rândul școlii și Parlamentului. Scenariul este copy paste din Manifestul comunist al lui Karl Marx – au schimbat doar actorii luptei de clasă și uniforma. În ideologia neo-marxistă, sau mai precis, sexo-marxistă, cei oprimați sunt obsedații și frustrații sexual, iar oprimatorii sunt cei care promovează familia naturală și educația morală pentru o viață responsabilă. Conștienți că numai dacă au de partea lor mase mari de obsedați și frustrați sexual, ideologii și activiștii sexo-marxiștii vor să introducă obligatoriu în școli prozelitismul sexual, sub forma mascată a educație sexuale și a ideologiei de gen. Manifestul acestei ideologii este exprimat în sloganul: Sexo-marxiști din toate școlile și ong-urile, uniți-vă!

În dorința lor de a demola din temelii societatea întemeiată pe valori creștine, familie naturală, școli cu standarde morale și academice înalte, instituții publice democratice, identitate și suveranitate națională, sexo-marxiștii aruncă în luptă toate resursele mediatice, finaciare, și politice de care dispun. Între activiștii și agitatorii acestei revoluții sexo-marxiste se numără și doamna profesor Liliana Popescu, care a identificat un nou dușman de clasă tocmai în grupul ecumenic de rugăciune din Parlamentul Romaniei.

Parlamentul Romaniei a devenit dușman de clasă datorită faptului că a promovat câteva inițiative legislative care protejează familia și școala în fața atacului neo-marxist. Și dacă este dușman de clasă, în numele idealului sexo-marxist, grupul ecumenic de rugăciune trebuie distrus cu orice preț. Așa că, ignorând libertatea religioasă și de conștiință garantate de Consitutia României pentru toți cetățenii acestei țări, doamna Popescu aruncă în spațiul public idea că acest grup ecumenic de rugăciune, în colaborare cu grupuri ecumenice de rugăciune din parlamentele altor țări, reprezintă o pericol major pentru viitorul ideologic al Romaniei. În accepțiunea domniei sale, viitorul ideologiei sexo-marxiste este vital pentru viitorul țării. În virtutea acestui raționament, orice altă concepție despre lume și viață, orice relații internaționale bazate pe alte forme de cooperare, orice demers academic, social, spiritual sau moral care nu se conformează ideologiei sexo-marxiste trebuiesc demonizate și distruse. Relațiile internaționale și proiectele importante pentru Romania realizate prin intermediul grupului ecumenic de rugăciune nu au nicio valoare pentru doamna profesor.
Așa au rescris toți discipolii lui Marx, Lenin, Stalin și Ceaușescu istoria.
Au uitat românii ce a însemnat ideologia marxistă? Nu mai știu românii care este deosebirea între Isus Hristos și Karl Marx?
„Cei care uită trecutul sunt condamnați să îl repete.” George Santayana” concluzionează Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.