Curtea Teatrului de Nord ia locul sălii mari


Programul de spectacole
în aer liber început de Teatrul de Nord în 5 iunie se transformă într-o adevărată stagiune de vară, cu provocări creative pentru actori și cu surprize aplaudate de public.

A juca teatru în aer liber este ofertant dar și dificil, nu toate spectacole fiind destul de flexibile și adaptabile noilor spații, astfelTrupa „Mihai Raicu” a reluat producții din topul celor preferate de public și le-a adaptat mai întâi pentru spațiul intim și boem al curții Muzeului de Artă. În a doua partea a lunii spectacolele au fost programate în curtea teatrului, pe scena mobilă modernă, cu avantajul unor condiții tehnice foarte bune și la îndemână. Curtea Teatrului de Nord s-a transformat de săptămâna trecută într-un mic și cochet Teatru de Vară, suficient de spațios pentru public chiar cu respectarea măsurilor de distanțare.

Stagiunea de vară a Teatrului de Nord va continua în lunile iulie și august, cu spectacole programate alternativ în cele două spații.

Informații despre program: www.teatruldenord.ro

Rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6

(Luni – Vineri: 10.00-17.00; Sâmbătă: 10.00-13.00)

Tel.: 0261712106

E-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
Bilete online: https://www.biletmaster.ro

Prețuri bilete: 20 lei și 10 lei (la spectacolele pentru copii)

https://www.youtube.com/watch?v=CjD0Q1MyJ6k

În continuare măsurile de protecție sunt obligatorii. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările din timp sunt importante pentru organizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.