Cum au explodat pariurile sportive in Romania in ultimii ani

Toata lumea a auzit de pariuri sportive in ziua de astazi, deoarece aceste jocuri au devenit extrem de populare si la noi in tara. Daca in urma cu mai multi ani pasionatii de pariuri nu aveau prea multe variante la dispozitie, acestia jucand Pronosport in cadrul Loteriei Romane, in ultimii ani pariurile sportive s-au dezvoltat foarte mult, atingand in prezent un nivel ridicat atat in ceea ce priveste popularitatea lor, cat si a metodelor si optiunilor de pariere disponibile.

Pentru a-ti face o idee cat de mult a evoluat aceasta industrie in Romania iti pot spune ca in anul 2002 existau doar 67 agentii de pariuri stradale. Incepand cu 2015 insa pariurile sportive au cunoscut o adevarata crestere la noi in tara. Numarul locatiilor de joc offline a ajuns la 3.700, iar in 2018 a avut loc o adevarata explozie, fiind in total aproape 13.500 de astfel de agentii.

Si in mediul online lucrurile se prezinta la fel, iar casele de pariuri s-au dezvoltat cu rapiditate si continua sa faca acest lucru. In prezent agentiile online sunt din ce in ce mai cautate de catre jucatori care au inteles beneficiile pe care acestea le ofera si aleg sa parieze pe internet deoarece este mult mai comod si totodata mai profitabil.

Odata cu aparitia ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) si reglementarea pariurilor sportive online, acest domeniu a intrat practic in legalitate si la noi in Romania, iar acum aceste case de pariuri pe internet opereaza pe baza unei licente de functionare.

Evolutia pariurilor sportive pe internet s-a produs pe mai multe nivele. In primul rand oferta de pariuri disponibile la agentiile online este una impresionanta. Ai sute de tipuri de pariuri din care poti alege, iar acum indiferent de sportul de care esti pasionat vei gasi multe evenimente de interes, fiind acoperite chiar si competitii mai putin cunoscute.

In al doilea rand s-au dezvoltat foarte mult platformele de joc propriu-zise, care iti ofera in prezent o experienta de joc de cel mai inalt nivel. Fie ca vrei sa pariezi de pe laptop, PC, tableta sau mobil nu vei intampina nicio dificultate, deoarece site-urile si aplicatiile de pariuri pentru mobil sunt foarte bine optimizate pentru orice tip de dispozitiv. Tot la acest capitol intra si transmisiunile in direct a celor mai tari evenimente sportive, astfel ca poti urmari practic gratuit meciurile preferate pe site-urile caselor de pariuri de top.

Pe langa aceste lucruri trebuie amintite bonusurile pe care casele de pariuri online le ofera in prezent clientilor noi, posibilitatea de a paria live pe evenimente sportive in desfasurare, programele de fidelitate prin care jucatorii activi sunt rasplatiti cu diferite bonusuri, metodele de depunere extrem de variate si multe alte lucruri pe care le vei descoperi imediat ce accesezi una din agentiile de pariuri licentiate pe internet.

In aceste conditii este usor de inteles explozia pariurilor sportive in Romania si cu siguranta dezvoltarea caselor de pariuri va continua si in urmatorii ani. De multe ori cand nimeni nu se mai astepta ca agentiile sa vina cu ceva nou exact acest lucru s-a intamplat. De exemplu a aparut posibilitatea de a plasa pariuri chiar si prin comanda vocala si sunt convins ca vor aparea in mod constant noi functii inovative, care vor duce pariurile la un nivel si mai ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.