Spectacol caritabil la Carei. Careianul Robert Vereș are nevoie de un cărucior electric

După o pauză de trei luni de la organizarea ultimei manifestări culturale, vineri, 19 iunie 2020, de la ora 18.00, Direcția de Cultură, Centrul Cultural Carei și Centrul de promovare a turismului Cultural vă invită la un spectacol inedit, susținut de cvartetul FOURever.

Evenimentul intitulat REVERIE și MUZICĂ,  va avea loc în aer liber, în Parcul dendrologic din Carei, la intrarea în Castel.

Cvartetul FOURever este alcătuit din membri Filarmonicii ’’Dinu Lipatii” Satu Mare: Kovacs Emoke-vioară, Mija Alina-vioară, Budean David -violă și Cătună Dan – violoncel.

Programul este unul deosebit de captivant și original, conținând opere semnate de: Leroy Anderson, Yuri Razborov, Carlos Gardel, Pablo Beltran, D.Shostakovich, M.Scutareanu, F.Lauro, dar și Jewis traditional sau Canzone  Napoletana. Nu vor lipsi nici prelucrări după Eric Clapton, P.Martin, M.McLean, Led Zeppelin, Metallica, Clint Mansell.

În cadrul evenimentului, cei ce doresc pot să facă o donație pentru careianul Robert Vereș (Bobby), președintele Asociației Werdnig Hoffman, în vederea cumpărării unui cărucior electric. Careianul, un om deosebit, un adevărat militant pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, suferă de o boală rară, din cauza căreia i se atrofiază mușchii. Căruciorul costă în jur de 44.000 lei.

Campania se derulează și pe facebook (pe contul Doris Veres). Agenții economici care doresc să sprijine această campanie de strângere de fonduri pot face donații în contul RO36 BRDE 310S V323 95013100 deschis la BRD (Robert Veres).

IMPORTANT! Accesul publicului este gratuit. Locuri pe scaune, mască obligatorie, termometrizare în zona de spectacol. Cei care nu respectă aceste reguli nu vor putea participa la eveniment.

În caz de ploaie spectacolul se anulează.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.