S-a redeschis Shopping City Satu Mare. Ce măsuri trebuie să respectați


Shopping City Satu Mare a implementat toate măsurile de sănătate și distanțare socială și a dat startul unei experiențe de #shoppingînsiguranță.

Măsuri sporite de protecție, pentru o experiență de shopping în siguranță

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Shopping City Satu Mare a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial. Încă din luna martie, centrul comercial a investit în soluții avansate de protecție și a schimbat echipamentele și procedurile aferente rutinei de igienizare. Mai mult, în fiecare zi, este triplată frecvența operațiunilor de dezinfectare și curățenie din zonele în care se creează aglomerație.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru  shopping, menționăm:  instalarea unor dispenserecu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică, în mod natural a mall-ului, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație (food court, cafenele, lifturi, scări rulante, zone grupuri sanitare etc).

Designul centrului comercial se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială de cel puțin 2 metri între clienți și asigură cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare persoană din mall.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.

Faptele bune pe primul loc: Premiem eroi!

Mai mult, între 22 iunie și 5 iulie, clienții Shopping City Satu Mare sunt premiați pentru fapte bune. Astfel, indiferent de valoarea cumpărăturilor, vizitatorii care merg, în aceeași zi, la InfoDesk cu bonurile fiscale și împărtășesc faptele bune pe care le-au făcut în ultima perioadă sunt automat înscriși la tombolă.

5 vouchere, în valoare de 100 de lei fiecare, și unul în valoare de 200 de lei, pentru cumpărături la Hervis, sunt premiile concursului. Fiecare client se poate înscrie o singură dată pe zi la acest concurs.

Recomandări pentru o experiență de shopping în siguranță:

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât și a familiei și a celor din jur. Astfel, noul cod de conduită în incinta centrului comercial prevede următoarele măsuri:

1. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta centrului comercial;
2. Fiecare client trebuie să păstreze distanța de cel putin 2 metri față de persoanele din jur, respectând marcajele speciale;
3. Fiecare vizitator este încurajat să își spele sau dezinfectezemâinile cât mai des, folosind dispenserele cu dezinfectant amplasate în centrul comercial;
4. Fiecare persoană are responsabilitatea de a-și acoperi gura și nasul dacă strănută sau tușește;
5. Încurajăm folosirea cardului bancar pentru plata cumpărăturilor;

Majoritatea măsurilor de igienă au fost implementate încă de pe durata stării de urgență, când au fost deschise câteva dintre magazinele de primă necesitate (hypermarketuri, farmacii, hrană pentru animale).

Shopping City Satu Mare le mulțumește tuturor vizitatorilor care s-au bucurat deja de o experiență de shopping în siguranță și au dat dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.