Ce este o loterie online

Cu siguranta ai auzit de pariurile pe loto, insa daca nu ai participat niciodata la vreo extragere de loterie sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre acest subiect te invit sa citesti randurile de mai jos.

Daca in urma cu ceva timp puteai participa doar la Loto 6/49 Romania, in prezent poti juca loto si pe internet. Mai mult decat atat, daca accesezi jocul de loto online poti participa la extragerile din numeroase tari si beneficiezi de castiguri mai mari in comparatie cu Loteria Romana, dar despre asta iti voi oferi detalii in continuare.

Ce reprezinta o loterie pe internet?

In primul rand o loterie se bazeaza pe extrageri de numere. In functie de regulile fiecarei loterii exista un maxim prestabilit de numere din care se vor extrage cele castigatoare. De exemplu exista loterii 20 din 80, 6 din 49 si multe alte variante.

De asemenea momentul in care au loc extragerile difera de la loterie la loterie. Sunt unele jocuri de loto care au o singura extragere pe saptamana, in timp ce altele organizeaza extrageri zilnice sau chiar la fiecare 4 minute, cum este loto Polonia.

Care sunt loteriile online disponibile la care poti participa?

Cazinourile online de top ofera jucatorilor o oferta foarte bogata si in ceea ce priveste pariurile pe loto. Asa cum spuneam si mai sus poti participa la extrageri organizate in multe tari, precum Grecia, Polonia, Italia, Franta, Germania si altele. Din pacate Loto 6/49 Romania nu se poate accesa in acest moment pe internet.

Tipurile de extrageri loto online sunt si ele foarte variate. Gasesti de la clasicul 6 din 49 cu care sunt obisnuitii jucatorii romani si pana la variante precum 12/60, 20 din 80 sau 5 din 40.

Cum se joaca loto online?

Pentru a participa la o extragere loto tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti cumperi unul sau mai multe bilete de intrare. Pentru asta va trebui sa alegi unul sau mai multe seturi de numere preferate, sa specifici miza dorita, iar apoi sa astepti extragerea si sa vezi daca ai prins numerele norocoase.

Poti plasa si bilete de tip sistem, in cadrul carora nu este necesar sa nimeresti toate numerele jucate, ci doar o parte dintre acestea pentru a inregistra castiguri. De exemplu daca joci loto 6/49 online poti opta pentru diferite sisteme, in functie de numerele alese, precum 2/3, 2/4 si altele, pentru a obtine bani chiar daca nu toate numerele jucate de tine au fost extrase.

Cum castigi la loterii pe internet?

In functie de numerele corect anticipate vei primi o anumita cota de castig, care va fi inmultita cu miza plasata pe bilet. Pentru a intelege mult mai usor iti voi da un exemplu, luand in considerare jocul Keno Polonia 20/70, unul dintre cele mai cautate jocuri de loto online.

La aceasta loterie, pentru 2 numere corect anticipate din cele 20 care vor fi extrase primesti cota 12. Asta inseamna ca, daca plasezi un bilet simplu cu 2 numere cu o miza de 5 RON, iar acesta este castigator vei primi in cont 5*12=60 RON.

La fel se calculeaza castigurile pentru oricate numere corect anticipate ai, existand pentru fiecare categorie o anumita cota. In ceea ce priveste biletele de tip sistem trebuie sa stii ca miza totala plasata va fi impartita in mod egal pe toate combinatiile posibile.

De ce sa joci loto online?

Acum ca ti-am prezentat toate detaliile despre loteriile pe internet probabil ca te intrebi de ce ai participa la aceste extrageri online. Iti ofer mai jos principalele motive:

  • Joci in orice moment – poti sa plasezi un pariu pe loto chiar si cu un minut inainte de startul extragerii, totul din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla, de pe telefonul mobil.
  • Beneficiezi de cote mult mai mari la castiguri – spre deosebire de Loto 6/49 Romania, pe internet castigurile sunt mult mai consistente. De exemplu, pentru 3 numere ghicite la Loto Romania primesti cota 6, in timp ce la loteria similara din Polonia cota pentru aceleasi numere este una net superioara, de 750. Evident ca premiul cel mare la loto 6/49 reprezinta avantajul loteriei Romane, insa foarte putini sunt cei care reusesc sa il obtina.
  • Plasezi bilete cu orice miza doresti – daca la Loto Romania 6/49 o varianta simpla costa 5 RON, la loto online tu alegi miza cu care vrei sa joci, putand opta chiar si pentru numai 1 RON. In plus, biletele de tip sistem reprezinta un mare avantaj la loto pe internet.

 

Tinand cont de toate lucrurile pe care ti le-am prezentat anterior este usor de inteles de ce jocul de loto online a devenit atat de popular si la noi in tara. Este foarte simplu si distractiv sa participi la loteriile internationale si in acelasi timp poti inregistra si castiguri frumoase.

 

Un Comentariu la "Ce este o loterie online"

  1. Pingback: Ce jocuri gasesti in cazinourile online licentiate » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.