Bătrânul de 84 de ani a fost găsit decedat

După multe zile și zeci de oameni implicați cautarile de la Tarna Mare au luat sfârșit. Așa cum era de așteptat, în cele din urmă bătrânul de 84 de ani dispărut de la domiciliul a fost găsit decedat.

A fost una dintre cele mai complexe misiuni de  căutare a unei persoane executate de forțele de ordine din județ în care au fost folosiți inclusiv cai și o dronă.

Later edit:

Astăzi, în jurul orei 13:00, în urma reluării misiunii de căutare, trupul bărbatului disparut de la domiciliul său din Tarna Mare, în data de 04 iunie a.c. a fost găsit într-un pârâu în pădure.

La misiunea de căutare au participat echipaje mixte de pompieri, jandarmi, polițisti, polițiști de frontieră, personal aparținând Direcției Silvice Satu Mare, SVSU Tarna Mare, SVSU Batarci, echipa Salvamont a județului Satu Mare, însumând 133 de persoane și trei echipaje canine antrenate special pentru cautare-salvare aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare respectiv Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.