Aquastar își redeschide porțile. Vezi în ce condiții

Complexul acvatic Aquastar se redeschide. Iată mesajul reprezentanților pe pagina lor de socializare:

„Dragi prieteni! Stimați clienți

După o perioadă lungă de inactivitate avem o veste extraordinară pentru dumneavoastră, o veste așteptată de toată lumea. Da! Începând de VINERI -19 IUNIE în parcul acvatic Aquastar nu va mai domina cea mai apăsătoare liniște din istoria compelexului, piscinele (deocamdată exterioare), toboganele și terasele vor fi umplute iar cu viață și bucurie. Cum v-am promis în dese rânduri, dorința noastră este să redevenim oaza de relaxare și locul preferat al clienților noștri.

Lucrările de curățare și dezinfecție a piscinelor exterioare, a vestiarelor și a dușurilor exterioare, grupurile sanitare exterioare au ajuns la final. Facem tot posibilul să le oferim celor care aleg să-și petreacă timpul liber la complexul nostru servicii de înaltă calitate. Având în vedere faptul că pericolul transmiterii virusului este în continuare destul de ridicat, Aquastar va respecta toate regulile de igienă impuse de către Ministerul Sănătății pentru perioada stării de alertă. Conform dispozițiilor aflate în vigoare, la intrare, se va face un triaj observaţional, iar accesul clienţilor cu simptome vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis.

Tot la intrarea în incinta complexului și bineînțeles la grupurile sanitare vor exista dispozitive cu produse biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor. Se va respecta distanța de doi metri între şezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite şi, totodată, va fi păstrată distanţa de doi metri atât între clienții care nu fac parte din aceeaşi familie, cât şi de către personalul angajat.

Nu uitați dragi clienți, începând de VINERI – 19 iunie, de la ora 9:00 Imperiul Apelor (piscinele exterioare, toboganele, terasele) îsi reia activitatea. Vă așteptăm cu drag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.