Oamenii fără adăpost dorm peste morminte pe Amațiului

Designerul Cosmin Mureșan trage un semnal de alarmă și lansează totodată un apel către politicienii sătmăreni să rezolve problema oamenilor fără adăpost care dorm în cimitirul de pe Amatiului din municipiul Satu Mare.

“Acum doi ani cand imi postam indignarea despre locatarii vii ai cimitirului de pe Amatului, am fost acuzat ca sunt ipohondru emotional si ca ar trebui sa imi tin gura daca oamenii strazii isi usuca chilotii pe cruci.

Anul acesta am decis sa nu mai deplang soarta cruda a tarisoarei mele condusa de idioti, si nici nu o sa imi sfasii vesmintele pentru ca tristetea ca mortii nostri nu sunt respectati ar fi mult prea mare.
Anul acesta fac apel la politicienii inscrisi pentru vot: veti avea cel putin doua voturi in plus daca ii relocati pe cei doi chiriasi vii din cimitirului Amati. Nu conteaza ca este un focar real de infectie din cauza mizeriilor aglomerate. Nu conteaza ca administratia cimitirului, recte Primaria, nu face nimic pentru intretinerea acelui spatiu. Nu conteaza ca asistatii sociali dorm direct pe morminte. Nu conteaza ca nu e moral, nu e decent sau uman. Nu conteaza ca mortii nostri nu sunt respectati. Vor fi doua voturi in plus… Cel putin doua…
Rog presa satmareana sa preia postarea mea. Daca putem sa fim simpatetici cu cazurile de caritate din perioada pandemiei, poate ca bunii oameni ai acestui oras vor face ceva…“ a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.