Directorul APM Elisabeta Bekessy a ieșit la pensie

Directorul Agenției Pentru Mediu Satu Mare, Elisabeta Bekessy s-a pensionat. Anunțul a fost făcut ieri chiar de către președintele  Agențieie Naționale pentru Protecția Mediului Viorel Toma. Locul acesteia a fost luat de către Izabella Stier, sef de serviciu în cadrul instituției.

“Astăzi, 12.06.2020, am fost în vizită de lucru la APM Satu Mare unde am participat la un eveniment important în viața agenției. Doamna director Elisabeta Békéssy, după o carieră de 15 ani în fruntea agenției, a sărbătorit ieșirea la pensie. Totodată, astăzi a început cariera de director al agenției doamna Izabella Stier. Predarea ștafetei a fost făcută într-o atmosferă de sărbătoare.
În numele colegilor din ANPM, cât și celor din APM-uri, îi urez doamnei Békéssy o pensie ușoara cu multă sănătate iar doamnei Stier îi urez să aibă un mandat cu multe realizari!” a transmis pe pagina sa de socializare președintele ANM.

Readacția Sătmăreanul îi transmite pe această cale feleicitări pentru întreaga activitate, pensie ușoară și multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.