Beat, fără permis și cu mașina furată a făcut și un accident

La data de 8 iunie a.c. în jurul orei 02.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Negrești Oaș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19, între localitățile Orașu Nou și Livada.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din Seini, județul Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de deplasare, în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui pasager din autoturism, de 27 de ani, din aceeași localitate cu șoferul.

Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând ulterior recoltarea de probe biologice de sânge.
De asemenea, ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști aceștia au stabilit faptul că tânărul, de 26 de ani, nu posedă permis de conducere de nici o categorie iar autoturismul implicat în accident a fost furat, de pe raza localității Seini.

Astfel, susnumitul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz recoltare probe biologice, conducerea unui autoturism fără permis de conducere, și furt în scop de folosință, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.