Doi bătrâni la un pas de a sări în aer. Risc mare pentru pompierii salvatori

Ieri seara, la ora 22:03, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 11 sufofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la podul imobilului și la o încăpere. Misiunea salvatorilor de a lichida incendiul a fost foarte riscantă deoarece în interiorul unei încăperi se afla o butelie GPL, care putea provoca în orice moment o explozie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, cele doua persoane (cu vârste cuprinse între 70 și 72 de ani) surprinse de incendiu au reușit să se evacueze la timp.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic (frigider) care funcționa defectuos.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars în întregime: mobilierul, aparatură electrocasnică și utilaje aflate în interiorul încăperii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.