La volan la 74 de ani cu o concentratie alcoolică de 0,66 mg/l

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare un tânăr, de 23 de ani, din Supuru de Jos, la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

*
Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat un bărbat de 74 de ani din Carei care la data de 2 iunie a.c., s-a aflat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă în ambele cauze în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.