Primarul din Carei solicită redeschiderea spitalului din Carei pentru toți bolnavii

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, solicită autorităților abilitate să redeschidă Spitalul Municipal Carei bolnavilor din localitate și din zona înconjurătoare, cu atât mai mult cu cât, de o bună perioadă de timp, în spitalul careian nu mai sunt tratate persoane infectate cu coronavirus.

”Înțeleg că, la începutul pandemiei de coronavirus, au trebuit luate măsuri imediate pentru prevenirea apariției și răspândirii COVID-19, printre acestea numărându-se declararea spitalului din Carei drept spital suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. În schimb, nu mai înțeleg de ce spitalul din Carei este închis în continuare bolnavilor din zonă, în condițiile în care de câteva zile bune aici nu se mai află niciun pacient cu coronavirus”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

”Solicităm insistent reanalizarea acestei situații și redeschiderea spitalului din Carei pentru bolnavii din municipiu și din zona înconjurătoare. Așa cum s-a putut în cazul policlinicii, considerăm că se poate și în cazul spitalului. Sper că și personalul sanitar din spital este de acord cu noi”, a adăugat primarul Eugen Kovacs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.