Noul grup Producători Sătmăreni a ajuns la aproape 20.000 de membri

După ce în urmă cu doar câteva zile grupul “Producători Sătmăreni” administrat de Marcela Papici și care numără peste 30.000 de membri, a fost șters de către Facebook iată că acesta a reînăscut ca pasărea Phoenix din propria cenușă și în doar câteva zile de la reînființarea lui acesta numără aproximativ 20.000 de membri. Totodată, Marcela Papici, cea care a fondat și noul grup le transmite un mesaj tututor celor care atacă ideea de bază a grupului.

“Dragi cetateni,

Grupul Producatori Satmareni este o platforma, un instrument de promovare a producatorilor si produselor acestora. Este un instrument prin care putem face cunoscuti pe cei ce trudesc pamantul, cresc animale, prelucreaza roadele muncii lor!

Este o cale prin care informatia ajunge la consumator care este unic decident pe buzunarul lui si pe dorinta lui de a avea sau nu incredere intr-un producator sau intr-un produs!

Grupul acesta nu e concurenta producatorilor ce-si simt lezate interesele sau afacerile vechi. Va rog cercetati mai atent cine sunt adevaratii atentatori la afacerile dvs! Va rog sa va indreptati privirea spre cei ce iau banii nostri si ii exporta lasand in schimb produse de o calitate indoielnica!

Grupul acesta nu e locul unde ne razboim satmareni cu satmareni! E locul unde ne sprijinim si ne ajutam unii pe altii!

Sunt voci care vorbesc despre hartii, fiscalizare, autorizatii, taxe! Uneori sunt vocile celor care fac parte din aceasta categorie alteori sunt vocile unora care doar isi dau cu parerea! Cei din categoria a doua nu ma intereseaza! Iar celor din prima categorie(restaurante, cofetarii, procesatori de lapte sau carne, comercianti sau intermediari) le spun: reveniti-va! Ce variante ati avut cand a trebuit sa luptati cu multinationalele? Ce instrumente de a va opune ati avut cand v-au cotropit piete din supermarketuri sau fast-food-uri? Cine v-a ajutat cand mancarea gatita se vindea la botul calului in parcarile marilor lanturi de magazine?

Acum va impiedicati de o bunica ce face prajitura? De aceea credeti ca nu aveti clienti? Va impiedicati de-un taran ce-si vinde laptele? Sau casul?

Dragi cetateni, grupul acesta nu “fura” clientii de la un producator la altul! Vrea sa-i “fure” de la mancare superprocesata, de la dus banii din tara, de la E-uri si toxice!

Nimeni nu e obligat sa cumpere nimic de pe grup! Asa cum nimeni, nici o afacere, nu poate sa-si bage mana in buzunarul consumatorului!

Consumatorul e suveran al deciziilor sale! Iar eu am incredere in ele!

Am luat azi castraveti, pastai, gogosari, compot, sirop si amestec de ciorba de la o doamna care lucreaza 10 ari de teren si le-a pus pe toate pt consumul familiei! Excedentul a decis sa-l comercializeze!(60 lei de la Daniel Sima) Scrisul ei de mana, de pe capacul borcanelor, pt mine e mai relevant decat toate autorizarile lumii si pamantului. Ca doar nu voia sa faca rau propriilor copii!

Voi continua sa sustin si sa promovez producatorii! Mai mult – voi studia ce inseamna asocierea intr-o Cooperativa Taraneasca!(mersi de pont “vinovatului”). Si voi studia si ce presupune sa avem o masina de distributie a produselor din grup! Pictata si claxonand pe strazi! Aducand bucuria oamenilor de bine!

#producatorisatmareni e o forta!” a transmis Papici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.