Bărbat căutat pentru săvârșirea a 26 de infracțiuni prins la Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, căutat de autoritățile din Luxemburg pentru săvârșirea a 26 de  infracțiuni, în anul 2019.

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 37 de ani.

La verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este căutat de autoritățile din Luxemburg, pe numele lui fiind emis, în 09 aprilie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății, infracțiuni contra ordinii și siguranței publice și infracțiuni contra persoanei.

Bărbatul a săvârșit 26 de infracțiuni pe teritoriul Luxemburgului, în decursul anului 2019.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.