Trei persoane au fost încarcerate ieri 27 mai

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din Satu Mare. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și o lună pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

❖  

Tot ieri, 27 mai a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din Petea. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Totodată, la data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Carei, pe numele unui careian, de 24 de ani. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, 6 luni și 59 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și vătămare corporală.

 

Toate persoanele identificate au fost încarcerate în Penitenciarul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.