Razii ale Poliției în județ. Peste 220 de șoferi amendați în 24 de ore

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 27 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 27 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 89 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 de conducători auto.

 

Dintre aceștia, 8 șoferi cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 103 km/h până la 151 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Alți 7 conducători auto cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător, astfel că față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

 

Totodată, 5 șoferi, cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce efectua depășiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.