Reacția președintelui PSD Satu Mare la scandalul momentului

Președintele interimar al PSD Satu Mare Ionuț Oneț reacționează dur în această seară la valul de schimbări operat de PNL în instituțiile publice sătmărene acuzându-i pe aceștia că sunt interesați doar să își pună acoliții în posturi călduțe.

Se vede, în timpul scurt de când au preluat cei de la PNL conducerea țării, incompentența și indiferența crasă pe care o arată acești habarniști față de țară.

E trist cum asistăm la distrugerea muncii de ani de zile din instituțiile publice de către cunoștintele și relațiile afaceristului Albu. Se pare ca “România normală” a lui Iohannis și a acoliților lui, înseamnă să numești directori de instituții doar pentru faptul că au carnet de partid și nu pe bază de competențe.

Să schimbi un profesionist de la Inspectoratul Școlar, care a ocupat funcția prin concurs și să numești o persoană de care nu a auzit nimeni, doar pt faptul că are carnet de partid la PNL, să-ți bați joc de directorul DSVSA și să-l detașezi în județul Neamț, o persoana care a gestionat cu profesionalism situația pestei porcine africane, gripa aviara și alte probleme legate de instituție, să schimbi directorul APM doar pentru faptul că nu este membru de partid, este PREA MULT.

Dragi sătmăreni se pare că PROSTOCRAȚIA domină județul Satu Mare prin numirea acestor politruci la conducerea instituțiilor publice. Din păcate prioritatea Guvernului PNL nu este aceea de a veni cu un program coerent de măsuri pentru relansarea economiei.

Și de această dată #PNL dovedește că este preocupat doar de a-și numi membrii de partid în funcții publice.

TRIST DAR DIN PĂCATE ADEVĂRAT !!!” concluzionează Oneț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.