Poliția în alertă. Peste 100 de amenzi aplicate în numai 24 de ore

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 19 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 19 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 29 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.

 

Dintre aceștia, cinci șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 105 km/h până la 116 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.