Concluziile Poliției în cazul accidentului în lanț de pe Careiului

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare.  

 

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 41 de ani, din Satu Mare, care se deplasa cu un autoturism pe strada Mușețel, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Cedează trecerea, a pătruns în intersecția cu strada Careiului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, autoturismul care se deplasa regulamentar pe strada Careiului a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 59 de ani, din județul Arad.

 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a două pasagere și a unei conducătoare auto.  Cele trei conducătoare auto implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

 

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.