Hoții din comuna Medieș puși sub control judiciar

Față de doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. La data de 15 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au identificat doi bărbați, unul de 26 de ani din localitatea Românești, și celălalt de 36 de ani din localitatea Medieșu Aurirt, bănuiți de comiterea a 5 infracțiuni de furt calificat, din locuințe de pe raza comunei Medieșu Aurit.
Activităţile de documentare şi investigare au relevat că cei doi bărbați ar fi sustras mai multe bunuri constând în biciclete, aparatură de uz casnic și electronică, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.500 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 90 % din prejudiciul comis.
În urma administrării probatoriului, cei doi bărbați, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, iar la data de 16.05.2020 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus față de cei doi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.