Razii ale Poliției pe străzile din județ. Peste 100 de amenzi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 12 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 12 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

 

Trei șoferi cu vârste cuprinse între 23 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 107 km/h până la 142 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Totodată, ieri, alți trei conducători auto, au fost surprinși de polițiștii rutieri în timp ce vorbeau la telefonul mobil fără un dispozitiv de tip “mâini libere” și în concurs cu alte contravenții la regimul circulației, în cazul acestora s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.