Scandal la Spitalul Județean Satu Mare(video). A fost demarată o anchetă

O anchetă a fost demarată azi la Spitalul Județean Satu Mare după ce o familie(mamă și fiică) venită să ridice actele de deces ale soțului respectiv tatălui s-a plâns că ieri 11.05.2020 a fost agresată și amenințată verbal de către portarii de la spital.

Poziția Spitalului Județean Satu Mare

„Ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul mass-media referitor la agresiunile la care ar fi fost supuse două doamne care au încercat să intre în incinta Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, pentru a ridica actele de deces ale soțului, respectiv tatălui, vă facem cunoscut faptul că în acest moment este în curs de derulare o anchetă.

Cele două doamne acuză personalul de la Serviul de Pază că le-ar fi agresat în momentul în care au încercat să intre în incinta unității spitalicești. Acest aspect nu reiese însă din imaginile video surprinse la intrarea în curtea spitalului și nici din declarațiile personalului medical și al celui de pază. Ancheta este însă în curs de desfășurare.

❗️Drept la replică

❗️Drept la replică:Ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul mass-media referitor la agresiunile la care ar fi fost supuse două doamne care au încercat să intre în incinta Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, pentru a ridica actele de deces ale soțului, respectiv tatălui, vă facem cunoscut faptul că în acest moment este în curs de derulare o anchetă.Cele două doamne acuză personalul de la Serviciul de Pază că le-ar fi agresat în momentul în care au încercat să intre în incinta unității spitalicești. Acest aspect nu reiese însă din imaginile video surprinse la intrarea în curtea spitalului și nici din declarațiile personalului medical și al celui de pază. Ancheta este însă în curs de desfășurare. Vă reamintim că în acest moment, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu este posibilă intrarea în spital a aparținătorilor bolnavilor, iar problemele legate de actele de deces se soluționează pe baza unor protocoale stricte, așa cum de altfel s-a întâmplat și în cazul familiei reclamante, respectându-se astfel măsurile sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului.Cu această ocazie transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe!

Gepostet von Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare am Dienstag, 12. Mai 2020

Vă reamintim că în acest moment, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu este posibilă intrarea în spital a aparținătorilor bolnavilor, iar problemele legate de actele de deces se soluționează pe baza unor protocoale stricte, așa cum de altfel s-a întâmplat și în cazul familiei reclamante, respectându-se astfel măsurile sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Cu această ocazie transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe”, au transmis reprezentanții spitalului pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.