AUTONET Satu Mare parteneriat cu Unifarm în lupta cu COVID-19

Proiectele de responsabilitate socială ale Autonet Import, dedicate combaterii Covid-19, continuă. Campania “Mobilitate pentru eroi”, prin care societatea comercială sătmăreană facilitează repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile statului în această perioadă dificilă, se bucură de succes din partea beneficiarilor și va continua și în perioada următoare. Astfel, s-a decis extinderea sprijinul acordat pentru diminuarea efectelor pandemiei printr-un parteneriat cu CN Unifarm pentru ca echipamentele medicale să ajungă în timp util acolo unde este nevoie de ele.

Compania Națională Unifarm SA este una dintre instituțiile aflate în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, fiind unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice pentru sistemul național de sănătate. Astfel, Unifarm ocupă o poziție foarte importantă în lanțul de furnizare de echipamente și medicamente către pacienții din întreaga țară.

Colaborarea dintre Autonet Import și Unifarm a pornit de la nevoia ca produsele medicale să ajungă la instituțiile medicale cât mai rapid și în condiții de siguranță maximă. Beneficiind de un sistem logistic performant și experiență în domeniu, compania Autonet a pus la dispoziția Unifarm zece dintre vehiculele sale de distribuție pentru transportul de echipamente de protecție, destinate personalului medical și pacienților din diferite spitale din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.