Au băut după care au urcat la volan

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat un conducător auto, de 39 de ani, din localitatea Lazuri, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

 

❖  

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat un conducător auto, de 33 de ani, din localitatea Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.