Plin de șoferi indisciplinați. 90 dintre ei au fost amendați ieri, 6 mai

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 6 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 6 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 300 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto.

 

Patru șoferi cu vârste cuprinse între 23 și 62 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 103 km/h până la 149 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților.

 

Totodată, ieri, un conducător auto, de 50 de ani, a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce vorbea la telefonul mobil fără un dispozitiv de tip “mâini libere” și în același timp nu avea cuplată centura de siguranță, pe perioada deplasării, iar în cazul unui șofer de 65 de ani, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile întrucât acesta a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.