Gabriel Leș: regele e gol.

Senatorul sătmărean Gabriel Leș reacționează extrem de dur la noul atât lansat de președintele Iohannis la adresa PSD, acuzându-l pe acesta că face acest lucru din lipsă de idei și de soluții la situația actuală a României.

“Prin atacul agresiv și populist din seara asta la adresa PSD, Iohannis încearcă să ascundă faptul că regele e gol.

Au probleme de constituționalitate. Nu știu nici măcar să dea legi cum trebuie. Au amendat abuziv românii, încâlcând flagrant Constituția. CCR i-a și articulat zilele trecute pentru asta. În loc să vină să explice ce s-a întâmplat și cum ar trebui reparată situația, cum să fie legile date de ei, ei strigă bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin să explice dintr-un motiv foarte simplu: nu știu cum. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

Au probleme economice. Nu știu să scoată România din marasmul economic în care am intrat din cauza pandemiei covid. Analizeze sînt fără echivoc: România se va prăbuși cu 9% anul acesta. În loc să vină cu soluții cum să repornească economia, cei de la putere, cu Iohannis în frunte, nu știu altceva decât să strige bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin cu soluții dintr-un motiv foarte simplu: nu au nici un fel de soluții. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

Domnule Iohannis, când o să vină istoria peste Dvs, tot PSD-ul o să fie de vină? Nepricepuților…” a declarat Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.