Prinși gonind pe șosele

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 5 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 5 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26 400 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

 

Doi șoferi de 20, respectiv 31 de ani au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de 156 km/h, respectiv 115 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților.

 

Totodată, ieri, alți 3 conducători auto, cu vârste cuprinse între 26 și 52 de ani, au fost surprinși de polițiștii rutieri în timp ce efectuau depășiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.