S-a dat agent de vânzări și a ajuns cu dosar penal

Biroul de Informare §i Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, este abilitat sa comunice urmatoarele:
La data de 04.05.2020 la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, a fost  inregistrat un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de fals in declaratii, prev. si ped. de art. 326 C.pen., uz de fals, prev. si ped. de art. 323 C.pen., toate cu
aplicarea art. 38 C.pen., ca urmare a sesizarii organelor de cercetare penala.
Astfel , in data de 30.04.2020, orele 18:00, numitul M.I. a fost identificat in trafic pe DN 19, intre localitajile Petresti si Carei, prezentand o adeverinta permanenta, cu valabilitate din 15.04.2020 pana in 15.05.2020, din care rezulta ca susnumitul este angajat la o societate cormerciala in calitate de agent vanzari, iar locul desfasurarii activitatii este pe teritoriul national.
În urma verificarii calitatii de angajat a numitului M.I., s-a constatat faptul ca acesta nu figureaza ca angajat al societatii respective.
Urmarirea penala este efectuata de lucratorii de politic judiciara din cadrul Sectiei 5 Politic Rurala Petresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa [udecatoria Carei. Precizam ca activitatile procesuale efectuate in cursul urrnaririi penale sunt reglementate de Codul de procedura penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de  nevinovatie,
,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.