Dosar penal pentru că au fost prinși cu o declarație falsă de la locul de muncă

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe Ianga Tribunalul Satu Mare, este abilitat sa comunice urmatoarele:
La data de 04.05.2020 la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, a fost inregistrat dosarul penal avand ca obiect savasirea infractiunilor de fals in declaratii, prev. si ped. de art. 326 C.pen., uz de fals, prev. si ped. de art. 323 C.pen., toate cu aplicarea art.
38 alin. 1 C.pen. si complicitate la infractiunile de fals in declaratii, fapta prev. si ped. de art. 326 C.pen., uz de fals, prev. si ped. de art. 323 C.pen. cu aplicarea art.48 C.pen. cu aplicarea art.38 alin. 1 C.pen., ca urmare a sesizarii din oficiu a organelor de cercetare
penala,
Astfel , in data de 29.04.2020, orele 17:50, organele de politic din cadrul Politiei Municipiului Carei au oprit pentru control autoturismul marca Mercedes de culoare neagra cu nr. de inmatriculare SM-08-YOE, condus de numitul M.L.I., avand-i ca pasageri pe numitii P.K. si P.B. In urma controlului documentelor, cele trei persoane au prezentat o adeverinta de la locul de munca, care in urma verificarilor in baza de date REGES, s-a constatat faptul ca numitii P.K. si P.B. nu sunt angajatii ai acestei firme.
Urmarirea penala este efectuata de lucratorii de politie judiciara din cadrul Politiei Municipiului Carei – Biroul de Investigatii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Carei.
Precizam ca activitatile procesuale efectuate in cursul urrnaririi penale sunt reglementate de Codul de procedura penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor §i garanpilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.