Doi alcoliști au ajuns pietoni în week-end

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat un conducător auto, de 32 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

*
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 10.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un conducător auto, de 44 de ani, din localitatea Băbășești, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.