A fugit din centru de carantină de la Mujdeeni

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, este abilitat sa comunice urmatoarele:
La data de 03.05.2020 la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Negresti Oas, a fost inregistrat dosarul penal avand ca obiect savasirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor fapta prevazuta si pedepsita de art. 325 a1in.1 din C.pen., ca urmare a sesizarii din oficiu a organelor de cerecetare penala.
Astfel , in data de 03.05.2020 , organele de politic din cadrul Sectiei 9 Politie Rurala Negresti Oas s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca nurnitul G.P.C.  care se afla in centrul de carantinare Complex Pensiunea Mujdeni incepand cu data de 27.04.2020 pana la data de 10.05.2020 a parasit fara drept centrul de carantinare , nerespectand masura impusa cu scopul de a preveni si combate raspandirea virusului SARS – CoV – 2.
Urmarirea penala este efectuata de lucratorii de politie judiciara din cadrul Sectiei 9 Politic Rurala Negresti Oas, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Negresti Oas.
Precizam ca activitatile procesuale efectuate in cursul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de procedura penala §i au drept scop adrninistrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.