Incendiu într-un apartament din “Soarelui” (FOTO &VIDEO)

Astăzi, 2 mai, în jurul orei 16:00, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe din cartierul Soarelui, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat de urgență 4 echipaje de pompieri cu autospeciala de lucru la înălțime și trei autospeciale stingere, respectiv un echipaj cu o ambulanță SAJ.

La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta într-una dintre încăperi cu degajare mare de fum. Pompierii au reușit localizarea și lichidarea rapidă a incendiului folosind dispozitive de stingere, atât prin casa scării blocului, cât și din nacela autospecialei de lucru la înălțime. La momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau două persoane, care, după evaluarea stării de sănătate de către echipajul SAJ, au refuzat transportul la spital. Nu au fost înregistrate victime și nici nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă: scurtcircuit la un aparat electrocasnic (televizor) aflat în funcțiune.

În urma evenimentului a ars mobilierul, geamul și televizorul din camera incendiată și s-a degradat zugrăveala din toate cele 4 camere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.