Rotaract a dotat secția de Urologie a SJUSM cu echipamente în valoare de 25.000 de lei

Tinerii din Rotaract Club Satu Mare sunt încântați să anunțe că, din fondurile strânse și sponsorizările obținute în urma evenimentelor „O Cană de Fericire 2019” și „Charity Cocktail Party 2019”, s-a finalizat donația de instrumentar specific pentru urologie joasă, necesară Secției de Urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Satu Mare!

 

„Vă mulțumim pentru efortul și generozitatea dumneavoastră și vă asigurăm de întreaga noastră stimă și considerație” se arată în scrisoarea de mulțumire a Secției de Urologie către ONG-ul de tineret.

 

Valoarea totală a instrumentarului este de 24.999,52 lei. Spitalul Județean a primit astfel:

 

1. Telescop Hopkins 30 grd – 2 bucăți,

2. Teacă citoscop-ureteroscop 22Fr – 1 bucată,

3. Mecanism deflectare cateter – 1 bucată,

4. Punte telescop – 1 bucată.

 

„Rotaract înseamnă dorința de a te face folositor comunității tale și de a învăța cum să îți valorifici propriile calități. În fiecare an membrii rotaractieni își propun obiective prin proiecte care răspund nevoilor sociale, fie ele umanitare, culturale, educative sau informative. Astfel, suntem recunoscători sătmărenilor și tuturor celor care se alătură proiectelor noastre. Contribuția fiecăruia este importantă în vederea susținerii comunității din care facem parte. Voluntariatul înseamnă responsabilitate”, a declarat Bianca Murgu, președintele clubului Rotaract Satu Mare în acest mandat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.