35 de teste COVID-19 realizate la Fărcașa au ieșit negative

„10 angajați EATON și 5 salariați de la Hagero AU FOST TESTAȚI împotriva noului #coronavirus SARS-CoV2!

TOATE CELE 35 de #probe prelevate de la cetățenii din Fărcașa, pe parcursul a două zile, au REZULTAT NEGATIV la COVID-19!

Miercuri, 29 aprilie 2020, în comuna Fărcașa AU CONTINUAT testările pentru prevenirea #COVID19, după ce marți, 28 aprilie, au fost testați medici și asistenți de la Centrul Comunitar, doi asistenți sociali, dar și angajați ai administrației publice locale.

Miercuri AU FOST LUATE PROBE de la 10 angajați ai firmei EATON, contacți direcți ai celor două persoane confirmate zilele trecute în Fărcașa, dar și de la cinci angajați ai firmei de transport HAGERO.

Testele au fost realizate cu aparatul PCR din cadrul LABORATORULUI DE BIOLOGIE MOLECULARĂ aflat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.

Primarul Ioan Stegerean s-a declarat foarte mulțumit că, în numai două zile au fost realizate #35deteste de prevenire a noului coronavirus la persoane care fie au fost contacți direcți ai celor infectați, fie sunt în permanent contact cu populația, iar toate probele au fost negative.

Și Pamela Pop, managerul EATON Fărcașa a declarat că, după TESTARA A ZECE ANGAJAȚI, contacți direcți ai familiei confirmate cu noul coronavirus și după comunicarea #rezultatelornegative, oamenii par să se fi liniștit, iar viața reintră în normal .

Mă bucur că readucem STAREA DE CALM în comuna Fărcașa și că toate demersurile pe care le-am făcut în ultimele zile au rezultatul pe care ni l-am dorit cu toții pentru cetățeni. ” a declarat azi președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.